سیری در هفته نهم

View
هفته نهم بارداریکودک شما اندازه یک زیتون است. الان کوچولوی شما مشغول ساختن عضله است، اما همه آنچه که ممکن است شما در این هفته بخواهید انجام دهید، یک چرت زدن با آرامش و طولانی مدت است!

2. تحولات مادر در هفته نهم بارداری

احساس خستگی زیاد!

وقتی صحبت از پیامدهای بارداری می شود، ممکن است حس کنید لباس هایتان در محدوده کمر تنگ می شوند و نیم تنه بالا درحال انفجار است، هنوز 100 بار در روز به دستشویی می روید حتی اگر برای استفراغ نباشد، برای ادرار و یا با بلند کردن سرتان از بالشت مشکل دارید، تمام روز پایتان را موقع راه رفتن روی زمین می کشید و به محض این که شب به خانه برسید، مشتاقانه می پرید روی تخت!

خستگی شدید دوران بارداری عارضه رایجی است، به ویژه در سه ماهه اول و فقط یک دلیل دارد، به وجود آمدن بچه سخت است. بدنتان دارد سخت اضافه کاری می کند تا همگام با رشد جفت، برای مادر شدن آماده شود. متابولیسم و سطح هورمون های بدن شما به طور قابل توجهی افزایش پیدا کرده است و این باعث افزایش فشار و قند خون می شود، این وضعیت، راهکاری مناسب برای مقابله با خستگی این دوران است.


به زودی انرژیتان بر می گردد

با افزایش سطح انرژیتان، آسایش و کاهش مشکلات صبحگاهی طی چند هفته آینده در راه است، یعنی وقتی که جفت در سه ماهه دوم بارداری، تکمیل می شود.


آماده سه ماه سوم باشید

امکان برگشت خستگی در سه ماهه سوم وجود دارد، وقتی که نیازهای بدنتان برای حمل یک جنین بزرگ افزایش می یابد، ولی چون فعال ماندن برای سلامت شما و فرزندتان ضروری است، سعی کنید با آن مقابله کنید.


به خوبی اما مختصر تغذیه کنید

کنار آمدن با تهوع و استفراغ در طول بارداری آسان نیست، نگران نباشید. اشتهایتان هنوز به اندازه سه ماهه اول حساس است و هنوز بستگی به چالش تامین نیازهای غذایی فرزندتان دارد. در این موقع، اگر از وعده اگر از عهده وعده های غذایی سنگین بر نمی آیید، حداقل شش وعده کوچکتر بخورید، تمرکزتان بیشتر روی غذاهایی باشد که کمتر اذیتتان می کند، فراموش نکنید که از قدرت آرامش بخشی زنجبیل بهره ببرید!




نکات بیشتر

  1. اگر احساس سوزش در معده تان دارید و پرهیز از غذاهای تند و چرب کمکی نمی کند و همچنان معده تان ناسازگار است، با پزشک تان مشورت کنید.
  2. حالا وقت درنظر گرفتن صحبت با پزشک تان درباره آزمایش های رایج ژنتیک می باشد، این آزمایش ها معمولا بین هفته های ۱۱ تا ۱۳ انجام می شوند (مخصوصاً اگر 35 سال یا بیشتر دارید یا شرایط ویژه ژنتیکی در خانواده دارید حتماً در مورد این تست ها با پزشک تان مشورت کنید).